reklam

15 Ocak 2018 Pazartesi

VODAFONE YENİ YIL KAMPANYALARI BEDAVA İNTERNET 2018

2018 Vodafone Bedava internet Paketi

Öncelikle “KAZAN” yazıp 4455’e göndererek size özel olan yükle kazan kampanyalarını öğrenebilirsiniz. Bu aşamadan sonra online olarak ya da Vodafone iletişim merkezlerinden TL yükleme işlemi gerçekleştirerek katılım sağlayabilirsiniz.
Katılım Şartları Nelerdir?
Belirtilen günler içerisinde TL yükleme işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sadece faturasız hat sahibi aboneler katılım sağlayabilirler.
Kullanım Haklarım Nelerdir?
Yüklediğiniz her TL yükleme işleminde ya da TL harcama işleminde 10 katı dakika alma şansına ya da 20 katı SMS ve internet alma hakkına sahip olabilirsiniz. 20 katı Vodafone içi dakika almak için “VFDK” 20 katı “MB” , 20 katı her yöne SMS için “SMS”, her yöne 10 kat dakika için ise “HYDK” yazıp 4455’e göndermeniz yeterlidir.
Detaylar
Kazandığınız faydaları gelen onay mesajının ardından kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kazandığınız kullanım bilgilerini Yanımda uygulamasından 7000’e “OZET” yazıp ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Vodafone Faturasız Yükle Harca Kazan Kampanyası

Dünyanın en büyük operatör firmalarından biri olan Vodafone her zaman abonelerinin isteklerini ön planda tutarak, onların yüzlerinin gülmesini sağlayacak birçok fırsat hazırlıyor ve hazırladığı bu fırsatlar sayesinde Türkiye genelinde abone sayısında yoğun bir artış yaşayan dev operatör firması, adeta telekomünikasyon alanında liderliğe doğru emin adımlar ile ilerlemeyi başarıyor.
Aynı zamanda yaptığı bol fırsatlı kampanyaları ile abonelerine bedava dakika, internet ve SMS kullanım hakkı kazanma şansı sunan dev GSM şirketi, bunlardan en ünlüsü olan Yükle Kazan kampanyası birçok mobil abonenin ihtiyaçlarını karşılamasına ve yüzünün gülmesine sebep oluyordu.
Bir süredir aktif olmayan Vodafone’nun geleneksel hale gelmiş olan Yükle Kazan kampanyası tekrar aktif hale geldi ve Türkiye’de birçok mobil hat kullanıcısının bu kampanyanın yenilenmesi ile beraber yüzü gülmeye başladı. Sizde hemen Yükle Kazan fırsatlarından faydalanmaya başlayarak TL yükleme ya da harcama işlemleri de gerçekleştirerek yüklediğiniz ölçütlerde hediye dakika, SMS ve internet kazanma şansı yakalayın. Ücretsiz bir şekilde cepten internete bağlanmanın, yakınlarınız ile mesajlaşmanın ve konuşmanın keyfini çıkartmaya hemen başlayın. Tek yapmanız gereken belirtilen tarihler arasında TL yükleme işlemi gerçekleştirmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kesişme; İyi ki Varsın Eren” FULL İNDİR VEYA İZLE

  Kesişme; İyi ki Varsın Eren” FULL İNDİR VEYA İZLE Kesişme: İyi ki Varsın Eren, 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren, yapımcılığını TRT ve D...